Firma-påskegaver som dine ansatte vil være taknemmelige for

Dine medarbejdere er måske vant til at få firmajulegaver, men kunne du tænke dig at overraske dem med en gave, som de ikke regner med at få? Så kan du overveje firma-påskegaver eller gaver til andre højtideligheder. Ofte er det nemlig de gaver, vi ikke regner med at få, der er de bedste.

​Forslag til firma-påskegaver

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til firma-påskegaver. Hvad du kan give afhænger i høj grad af dit budget, men en gave til dine medarbejdere behøver ikke at være dyr. De fleste vil blive glade, uanset om de får en æske chokolade til påske, eller om de får en skål fra Royal Copenhagen eller lysestager fra Georg Jensen.

Hvis du mangler inspiration, står vi klar til at hjælpe dig, her hos Gavetanken. Vi har altid masser af gode ideer, uanset om du ønsker at give oplevelser eller en fysisk gave. Ønsker du at give en oplevelse i gave, kan du for eksempel give en gourmetmiddag for to, biografbilletter eller en oplevelsesdag for hele teamet. Ønsker du at give en fysisk gave, er gaver der kan spises eller drikkes samt boligartikler altid sikre valg.

Der findes rigtig mange forskellige muligheder, både billige og de lidt dyrere, og vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige påskegaver i 2023 ud fra dit budget. Køb gaverne online gennem os – kontakt os og hør mere.

Vil du ringes op?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om julegaver til medarbejdere, eller hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 70 27 07 70 eller sende en e-mail til info@gavetanken.dk . Du kan også benytte vores kontaktformular.

003-happy Tilfredse kunder landet over ​

002-delivery-box Hurtig og sikker levering

Gavetanken ApS

CVR: 43940821

Naverland 21, 2600 Glostrup

Copyrigth Gavetanken ApS 2023​