Velkommen til Gavetanken - hvor vi forvandler gaver til en integreret del af din virksomheds successtrategi!

Gaver er en vigtig del af en virksomheds image og velvalgte gaver sender værdifulde signaler.

​Hos Gavetanken er vi mere end blot leverandører - vi er jeres dedikerede partnere gennem hele gaveprocessen.
​Fra brainstorming af det perfekte sortiment til den endelige levering har I en fast kontaktperson, der sørger for en gnidningsfri og personlig oplevelse.
​​Vi forstår, at jeres tid er dyrebar, derfor gør vi alt for at minimere jeres interne arbejdsbyrde og ressourceforbrug.

Vores strategi er enkel: vi fokuserer på et begrænset antal kunder for at kunne dedikere os fuldt ud til jeres unikke behov.
​Med et smidigt og agilt samarbejde tilpasser vi os hurtigt til jeres ønsker og krav. Vores team er bevidst holdt kompakt for at sikre maksimal fleksibilitet og opmærksomhed på detaljer.

Gavetankens styrke ligger ikke kun i vores størrelse, men også i vores omhyggelige udvælgelse af firmagaver, der ikke kun glæder, men også afspejler jeres virksomheds identitet og medarbejdernes præferencer.
​Med over 15 års ekspertise indenfor firmagaver og en reklamationsprocent på under 0,2% er vores leveringssikkerhed en garanti, ikke blot et løfte.

Vælg de perfekte gaver uden besvær

Hos Gavetanken er vi her for at gøre gavevalget til en leg. Hvis I mangler tid eller inspiration til at finde den ideelle firmagave til  jeres medarbejdere -  så kan vi hjælpe jer.
​​
​Uanset om det er til fødselsdage, barsel, jubilæer, mærkedage, påske  eller jul, så tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher jeres virksomheds behov og sender det rette budskab  til  jeres medarbejdere.

​Nedenfor er et lille udpluk af gave forslag, men der er mange flere hvor de kommer fra.​​

Vil du ringes op?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om julegaver eller andre gaver til medarbejdere og kunder. Du kan ringe til os på telefon 70 27 07 70 eller sende en e-mail til info@gavetanken.dk . Du kan også benytte vores kontaktformular.

003-happy Tilfredse kunder landet over ​

002-delivery-box Hurtig og sikker levering

Gavetanken ApS

CVR: 43940821

Grønningen 4, 4130 Viby Sj

Betingelser

Læs mere om skattereglerne for medarbejdergaver her.​

Copyright Gavetanken ApS 2024​