Handelsbetingelser for Gavetanken

Læs om vores handelsbetingelser. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål.​​​​

Kontakt

Gavetanken ApS

Virkeholm 3b
2730 Herlev

Tlf: 70 270 770

Email: info@gavetanken.dk 

Bestilling

Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse. Ordren er godkendt, når du modtager den endelige bekræftelse og leveringsoplysninger.​

Levering

Når vi har modtaget din ordre og godkendt den, så sender vi indenfor 3-5 hverdage i Danmark. Vi sender varer ud 2 gange om ugen. Er du tidspresset eller vil du gerne have den pakket ind som gave, så skriv til os på info@gavetanken.dk.

Betaling

Du kan betale med VISA/dankort, Mastercard og MobilePay.

Betalingen bliver trukket fra din konto, når varen afsendes. Alle varer er inkl. 25% moms.

Er du forhandler, så kontakt Gitte på info@gavetanken.dk.

​Reklamation

Kontakt os på info@gavetanken.dk inden du returnerer en vare, uanset om det er på grund af en fejl på varen eller du ønsker at bytte den. Oplever du fejl på varen så sig til hurtigst muligt, så vi har mulighed for at hjælpe dig. Du kan læse mere om reklamationsret hos forbrug.dk

Returret/ombytning​​

Du har altid 14 dages fuld returret, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varen er retur hos os og godkendt, kan du enten få den ombyttet eller du kan få beløbet overført til din konto. Omkostningerne i forbindelse med en ombytning sker for din egen regning. Vi har ikke fri retur- og ombytningsret.

Hvis du ikke henter din bestilling inden for afhentningsfristens udløb, får vi pakken retur. I så tilfælde opkræver vi et fragt- og ekspeditionsgebyr på 45 kr., som bliver fratrukket dit tilgodehavende. Ønsker du at købe varen igen, skal du lave en ny bestilling. Dette gælder også, hvis du ved en fejl har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.

Er der fejl eller mangler i leveringen, så kontakt os straks på info@gavetanken.dk, så retter vi op på fejlen. Husk at gemme emballagen, hvis der er tegn på brud.

Vil du ringes op?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om julegaver til medarbejdere, eller hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 70 27 07 70 eller sende en e-mail til info@gavetanken.dk . Du kan også benytte vores kontaktformular.

003-happy Tilfredse kunder landet over ​

002-delivery-box Hurtig og sikker levering

Gavetanken ApS

CVR: 43940821

Copyrigth Gavetanken ApS 2024​